Familjen Monstersson. Mysis är sjuk

Jag fryser massor idag! Jag bestämde mig för att jag inte skulle åka med Anton nu på morgonen. Han åkte till jobbet och jag tänkte åka till gymmet, men jag känner mig ur kurs idag.

Jag köpte kosttillskottet MSM igår. Och hon i butiken sa att man kunde känna sig lite sjuk innan kroppen är van. Varför köpte jag detta? För att jag är nyfiken. Och detta är det första kosttillskottet som inte smakar någonting. Jag tog pulver som ska blandas med vatten, och det smakar vatten. Det kommer att vara jättelätt att dricka detta! Tack!

Så vad gör MSM? Det bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud. Det är ett bra tillskott när man tränar. Och man ska starta med 1g första veckan, sen trappar upp 1g per vecka. Till max 4g. Jag tänkte att jag stannar vid 2g eftersom jag tränar 2-4 gånger i veckan. För jag antar att 4g är för de som tränar mer. Burken som jag köpte är på 200g dvs ca 100 dagar. Så jag ska testa tills burken är slut och se om jag känner någon skillnad.

Så att jag känner mig frusen idag beror på just detta. Jag ska snart gå ut med Micky och sen gå till gymmet, jag kände att jag behövde en timme extra framför datorn med en filt runt kroppen. Därför åkte jag inte med Anton idag.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s