Bryt vanans makt

God morgon mina vänner!

Eller ja, det börjar ju närma sig lunch. Jag har lyckats vända på dygnet. Så jag går inte upp klockan 6-7 längre utan snarare 8-9.

Igår mötte jag Dennis vid 10 och gymmade. Vi var där riktigt länge. Och efteråt så gick vi på stan och shoppade.

Jag gick ju och letade efter en sportbh. Och jag skrev att jag ville ha en svart för 99kr. Jag hittade en svart för 99kr, men den passade inte. Så jag tänkte att jag vill ha en som sitter tajt även efter den har använts ett tag.

Så igår hittade jag en svart sportbh för halva reapriset vilket blev 75kr. Och den är i storlek 34 så den sitter tajt. Mina tuttar är sjukt mosade, så den kommer att sitta perfekt när den töjer ut sig. Och den var billigare än vad jag sa att jag ville. Så jag sparade 24 kronor. Tack!

Jag och Anton ska strax till gymmet. Jag körde ben igår så det blir armar idag. Dock blir det lugna pass tills jag är helt frisk.

Jag skulle kunna säga att det bara är fyra månader kvar tills bikinisäsongen, men jag tränar inte för andra utan för mig själv. Nytt år, nya utmaningar. Nyttig mat ger mer energi, men man ska göra det man vill, för att man vill. Inte för vad andra säger. En del tycker att jag behöver gå ner i vikt, en del tycker att jag tränar för mycket och ”unnar” mig själv för lite. Så det är dags att sluta lyssna på andra och fokusera på mig. Och det kommer inga för och efterbilder. För mitt mål är inte att förändra mitt utseende så mycket som möjligt utan att må bra. Lagom är bäst för mig!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s