Träning för latmaskar

Jag har tagit det lugnt nu under morgonen. Jag vaknade med huvudvärk så jag har fixat med lite småsaker och nu fixar jag naglarna. De behöver lite kärlek de också.

Jag ska även sätta mig ner och planera några träningspass. Jag är fortfarande snorig, men nu saknar jag gymmet så mycket! Jag ska ta och börja lugnt, eftersom jag inte är helt frisk. Så jag trycker i mig vitaminer och annat nyttigt för att bli frisk igen.

Jag skulle vilja ha en ny svart sportbh. Den som jag har är bra, men den är rosa. Och jag har tröttnat på att ha rosa. Så om jag hinner ska jag kolla på en ny idag. Och jag skulle vilja betala ungefär 99kr Det skulle vara perfekt!

Vad är din plan för dagen?

DSC_0259


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s