Tid att leva

Jag kom precis in efter en promenad med Micky och när jag var ute så slog en tanke mig. Jag har alltid drömt om ett stort hus. Redan när jag var liten så drömde jag om herrgårdar som mitt framtida hem, men istället för att låta mig drömma om det så sa alla vuxna att det är ingenting som du kommer att få. Om du inte gifter dig rikt vill säga.

Jag brukade svara att jag kan väl bli rik själv. Det var det ingen som trodde på. ”I så fall får du skaffa dig en rik kille.” blev svaren. Från flera olika personer i min omgivning. Ingen sa åt mig att våga tro på mig själv och du kommer att lyckas.

Jag har alltid varit emot att vara ihop med någon för att de har pengar, jag väljer kärleken. Men jag kom fram till att jag har lyssnat på det där. Kanske är det därför som jag håller mig tillbaka och inte fullt ut följer min dröm? Jag går halvvägs, tar små steg framåt istället för att hoppa. Och hade jag kunnat så hade jag gått tillbaka till mig själv som liten och sagt att de har fel. Våga tro på dig själv. Det finns andra som har lyckats och därför kan du. Kan någon annan kan du.

Det skulle jag vilja att någon sagt till mig när jag var liten och drömde stora drömmar, så jag får försöka att säga det till mig nu.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s