Tryggare kan ingen vara

dsc_0612

En till lugn dag seglade förbi. Den började med en promenad runt ån med Dennis. När jag kom hem så lagade Anton lunch och efter det så tog vi bilen en sväng ut till tornby. Jag var riktigt sugen på nya träningskläder och skor, men jag hittade inget som jag faktiskt ville ha. Så vi handlade mat istället.

Efter att vi kom hem så kom Fredrik och Ida förbi på en fika. Jag fick även en påse med böcker (de kommer att få plats i mitt framtida bibliotek, tror jag.)
Efter det så har jag bara tagit det lugnt. Jag har ju varit så energilös den senaste tiden, så jag köpte D-vitamin. Hoppas att det ger lite mer energi tills imorgon. Jag är nämligen ledig då också och tänkte fortsätta med att rätta boken.

Hur har din dag varit?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s