The Silver Gate

God morgon min kära blogg!

Igår var en riktigt slapp dag. Jag hade svårt att sova så jag somnade inte förrns efter två och vaknade halv tio. Så jag var rätt seg igår. Så jag spenderade typ hela dagen framför Skam. En underbar serie som jag inte riktigt kan få nog utav.

Jag ska strax äta frukost, gå ut med Micky och ta mig till jobbet. Den vanliga rutinen. Jag vill dock få tillbaka lite energi, så att jag hittar på massor med roliga saker när jag är ledig. Nästa vecka så jobbar jag nämligen bara en dag. Jag har ju både boken och körkortet att jobba på.

dsc_0600Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s