Tiden går så långsamt när man tittar på den

Grattis till mig! Jag fyller gammal idag. 28 och jag tror att jag har har åldersnoja. Det är därför som jag inte har bloggat. Jag har varit depp, undrat vad fan meningen med livet är. Ska det alltid vara så här osv.

Igår var jag riktigt less och ville bara dra ett täcke över huvudet och skita i allt. Så jag drog med Anton för att shoppa mat, vilket hjälpte en stund. Sen på kvällen så storstädade vi lägenheten. Jag rensade ur en del dekorationer. Jag kände att det var för mycket. För rörigt.

Igår så var det också ett år sedan som min farmor dog. Kanske det påverkar mitt humör också?

Jag ska rycka upp mig, jag lovar. Jag gör småsaker för att få upp mitt humör, som att bada skumbad och blåsa ut allt skum på badrumsgolvet. Som jag för övrigt tog kort på, men bloggen inte vill lägga upp just nu. Aja, sånt som händer.

Det blir i alla fall en stunds jobbande idag. Vilket jag tror kan vara nyttigt för mig. Så att jag får ett avbrott ifrån att bara vara hemma och vara små sjuk. Jag är fortfarande snorig och hostar en del tyvärr.

Jag vill vara frisk, jag vill vara full med energi, jag vill skriva, jag vill träna, jag vill må bra. Tack!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s