Pojken som sov med snö i sin säng

God morgon!

Vi tog sovmorgon idag alla tre. Riktigt skönt!

Jag känner mig lite lat, och jag börjar bli en aning rastlös. Så jag ska sätta mig och rensa ur datorn. Så att den kan formateras om. Och jag kommer att få ändra en hel del lösenord efter det. Jag har nämligen ingen koll alls på dem. Ja, jag vet. Jag borde ha skrivit ner dem och förvarat dem på ett smart ställe.

Förutom datorn så ska jag även rensa ur min garderob, vardagsrummet och badrummet på saker som jag inte använder längre. Jag vill skapa plats för det nya årets alla möjligheter. Och få lite mer ordning på allting.

Jag upptäckte att detta är extremt skönt att göra när vi blev tvungna att flytta till en barack under renoveringen. Så nu är det dags igen.

MEN, idag ska jag jobba och fixa datorn. Jag vet inte om Dennis kommer hit, eller om jag tar mig till honom för att få hjälp med datorn. Sånt som märks. Nu borde jag dock äta lunch…

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s