Jag är behövd!

Kollegan är sjuk så jag fick hoppa in på jobbet idag. Planen var att jag skulle färga håret och rensa ur datorn. Den ska formateras om imorgon är tanken. 

Jag tror dock att jag hinner med en del ikväll. Jag kommer att prioritera håret, men färgen ska ju sitta i ett bra tag. 

Jag är i alla fall tacksam för att jag glömde kvar mjölken på jobbet igår. Så att jag kan dricka islatte idag. Och jag är tacksam för att jag får lön. Jag är tacksam för att jag hann tvätta håret. Jag är tacksam för att Anton var snäll och körde in mig till stan. Jag är tacksam för att vi hade matlådor i kylskåpet. Jag är tacksam för att det finns en del kunder idag och jag är tacksam för att jag får sovmorgon imorgon! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s