Våga vara operfekt

Första jobbdagen efter ledigheterna. Micky vill gå ut, jag vill dra ut på morgonen lite till. Solen börjar att leta sig upp över hustaken så det är faktiskt dags för mig att packa, gå på promenad och gå till jobbet.

Jag har faktiskt rensat ut min handväska. Det var en hel del onödiga saker i den, men nu är den helt tom. Det är bra att rensa ut lite då och då, men nu ska jag fylla den med matlådor och sen ska jag fixa mig.

Hur många utav er har som nyårslöfte att läsa mer?

dsc_0595


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s