Ibland så undrar jag 

Jag höll på att göra det igen. Gå och lägga mig utan att ha bloggat. Jag började skriva på ett inlägg, men jag fastnade på Youtube…

Ja, jag vet. Jag har suttit där typ hela dagen. Det mest spännande var att vi köpte hundmat och hämtade ut paket. En lugn och skön dag. Lite less blir jag på mig själv, men jag har inte energin än. Jag laddar fortfarande batterierna efter allt jobb och förkylning. 

Jag är nästan helt frisk och imorgon så är det dags för jobb igen. Det ska bli sjukt skönt att jobba igen! Det är härligt att vara ledig, men till en viss gräns. Sen blir jag bara less om jag inte gör något. Där räddar skrivandet mig. Tack för det! 

Nu ska jag sova! Hörs imorgon! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s