Miss Jean Brodies bästa år

Hej på er!

Jag är kvar, jag lovar. Fast jag har varit sjuk och tagit det lugnt, därför har jag inte bloggat. Ibland måste man bara fokusera på sig själv också.

Idag så har jag tagit tag i lite småsaker som att städa, men jag har också vilat. Dels för att jag ej är helt frisk än, dels för att det blev några glas vin, cider och öl igår. Nej då, det blev inte så farligt.

Vi var hos våra vänner och fick en underbar middag och hela kvällen avslutades med massor utav fyrverkerier. Tack!

När jag vaknade idag så tackade jag för olika saker som jag vanligtvis tar för givet. Som att tack för att kan tvätta. Tack för att jag kan städa. Tack för att jag kan duscha. osv. Och vid lunch så sov jag en halvtimme. När jag vaknade igen så hade jag vårkänsla i kroppen. Som om det inte alls är januari nu, utan mer april. Helt underbar känsla!

Nu så ska jag gå ut med Micky innan jag ska krypa ner i sängen. God natt på er vi hörs imorgon!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s