Jul på Monsterhotellet

Julmys nu på morgonen. Julmusik, paketinslagning och levande ljus. Tyvärr så gör min axel ganska ont just nu, men jag ska på massage och akupunktur nästa vecka. När jag berättade att jag inte riktigt fick sova för att axeln gjorde ont så öppnade han en timme tidigare än vanligt. För min skull! Så underbart!

Min hjärna har inte riktigt fattat hur nära det är till jul. Jag tror att jag tänker lite en-sak-i-taget tankar. Jobb först, sen jul. Och jag har fortfarande två jobbdagar kvar.

Det har varit en väldigt lugn jul i år i vår bokhandel. Vi säljer som vi ska, men vi har sällan kö. Och har vi det så är den snabbt borta. Jag förstår inte alls hur det hänger ihop, men jag har jobbat mer ute på golvet i år än vad jag någonsin har gjort innan och detta är min åttonde julhandel i den här butiken. Är vi så snabba i kassan nu eller vad är grejen?

Kanske är det fler som tänker som jag, det är inte jul än? Det är som lugnast på kvällen, trots att vi har extraöppet så vill du handla i lite lugnare miljö passa på då 😉

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s