Positiva minnen av framtiden

Dags för arbetsdag 9 utav 12 innan julafton! Idag så tänker jag packa ner min foam roller i handväskan. Jag hade nämligen sjukt ont i min högra vad igår. Eftersom jag står så mycket i kassan och går i sidled hela tiden så kände jag att den behöver lite massage.

Jag blev hemskickad en halvtimme tidigare än vad som stod på schemat igår, julhandeln avtog efter 17.30. Så om du känner för att ta det lite lugnare och inte vill trängas är tiderna 10-12 och 18-20 de bästa. Och vi har ju öppet till 20 hela veckan 😉

Jag vet inte riktigt vad som gäller när det handlar om att bli hemskickad innan den schemalagda tiden är slut, men igår hade jag så ont i min vad att jag helt enkelt inte brydde mig. Och min axel väckte mig i natt. Jag blev tvungen att gå upp och hämta min massageboll. Jag somnade med den under axeln, vilket var underbart! Tills jag vaknade igen och hela armen sov. Jag ska försöka boka in en massage snart!

Ha en underbar dag och kom ihåg att känna de positiva för att minska julstressen! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s