Supermat för familjen

God morgon fredag!

Idag blir det ingen vila innan jobbet, jag ska strax gå ut med Micky och sedan gå in till stan. Vi ska nämligen äta julfrukost. En tradition som vi har varje år.

Jag har knappt vaknat än, och min axel börjar bli less. Den väcker mig vissa nätter och gör ont, MEN jag fick en julklapp utav min underbara kollega så jag kan nu gå på massage. Så fort någon avbokar sin tid. Om hen inte behöver det mer än jag vill säga. För då får hen gärna behålla sin tid.

Så idag blir det jobb. Typ hela dagen. Jag börjar inte riktigt när vi öppnar, så jag tänkte sitta en stund med boken. Jag lyckades rätta den när jag gick till och från jobbet igår. Det var lite svårare på vägen hem, men det gick.

Nu måste jag borsta tänderna och klä på mig! Ha en underbar fredag! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s