Lycka och ett par blå skor

God morgon alla lyckliga!

Eller ja, god middag kanske jag ska säga. Klockan är strax elva och då ska jag röra mig mot jobbet. Jag tänkte att jag skulle göra massor nu på morgonen, men jag hann inte riktigt med. Chilin är dock vattnad. Det viktigaste.

Jag får nog inse att jag inte kommer att lyckas skriva klart mitt bokmanus så att jag kan skicka det till Rebecka innan nästa år tar slut. Eller ska jag ge mig fan på att lyckas? Det är ju 17 dagar kvar utav året!

Hoppas att ni får en underbar dag! ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s