In Sunlight or in Shadow

Hej underbara tisdag!

Det finns snö ute och jag jobbar för fullt! Jag trodde att jag började klockan 10, men när jag kollade på schemat så insåg jag att jag börjar en timme senare. Så nu kan jag ta det lite lugnt och njuta utav morgonen.

Jag vet nu hur jag vill att min bok ska se ut i färdig form. Dock har jag fått reda på att om man inte trycker upp den själv så kan det hända att man inte får bestämma sånt. Fast min plan är väldigt bra, så när de ser den kanske de håller med mig?

Vi får se, jag ska i alla fall ha med mig boken till jobbet idag. Ifall att jag har energi över att rätta den på lunchen.

Jag önskar er en underbar lucia!

dsc_0586


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s