The Red Notebook

God morgon härliga måndag!

Jag var riktigt trött igår, så jag orkade inte blogga på kvällen som jag egentligen hade tänkt. Dagen började med gym, julbord till lunch med farfar, vilket var underbart! Och efter det följde mina bröder med hem hit och bakade pepparkakor samt dekorerade pepparkakshus.

Jag kände att jag behövde en sån där dag då jag bara tar det lugnt, så jag stängde av alarmet på morgonen och njöt utav dagen utan måsten. Idag börjar nämligen min långa jobb period. Jag tror aldrig att jag har jobbat så många dagar i rad innan, eller så har jag bara glömt bort det, men från och med idag så jobbar jag alla dagar fram till julafton. Tolv dagar i rad. Dock så jobbar jag bara fem timmar idag, så inga heldagar tolv dagar i sträck.

Jag har skrivit ut min bok nu, men jag får se hur mycket jag hinner med innan nyår. Den är just nu på 199 sidor som ska läsas igenom innan jag skriver slutet. Jag hoppas på att jag får någon mysko energi och hinner klart innan nyår.

Jag somnade dock klockan 19 igår, sov till 21, somnade om vid 23 och sov till 07 idag. Då jag fick tvinga mig upp ur sängen. Så håll tummarna för mig!

Som det är i bland på den här bloggen så gick det inte att ladda upp någon bild. Sorry, ibland vill den helt enkelt inte.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s