Mitt hat får ni inte

Jag stannade 1,5 timmar extra på jobbet igår. Så när jag kom hem var jag trött, hade ont i axeln, tummen (efter alla prislappar jag pillat bort) och hade ont i fötterna.

Riktigt bra hade jag det på jobbet igår. Vi hade massor med kunder och tre pall att packa upp. Vi hann med en. Det var därför som jag stannade kvar en stund till. För annars hade vi inte hunnit med någon eftersom de bara skulle ha varit två av personalen kvar.

Jag måste verkligen tacka er som kommer och handlar böcker utav oss! Det finns så många underbara människor som jag får möjligheten att träffa. Jag var på lite dåligt humör igår, och då kom det en kund som var solstrålen själv. Hen skrattade och var glad inifrån. Om du förstår vad jag menar? Så mitt humör vände direkt. Det gick inte att vara less när hen var så glad. Tack för det!

Men kom ihåg miljön även under julen. En påse mindre om dagen är bra för magen!

Så nu ska jag strax cykla in till stan, jobbar där idag, och möta fler underbara människor!

dsc_0013

Jag ska även leta upp min rundstav som jag tänkte gömma i kassan. Så att jag kan massera under fötterna när de börjar bli trötta 😉 Tips från min PT 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s