I skuggan av Blå Jungfrun

dsc_0004

Här är mitt fina blåmärke efter att vi har masserat muskelknutar. Som på de första bilderna i förra inlägget. Jag vet inte om det är för att jag lätt får blåmärken eller om det är så det är. När jag började rulla på foamrollern som jag har här hemma såg hela baksidan utav mina ben ut så här. Och då var det sensommar. Det andra benet har inget blåmärke än så jag hade väl en riktigt hård muskelknut just här.

Jag kom på idag att detta är någonting som jag måste underhålla nu eftersom jag vill bli bättre. Det är därför jag vill börja med yoga en gång i veckan. För att öka rörligheten där jag är stel.

Jag och Anton var på gymmet nyss, jag gick på löpbandet och rullade på muskelknutar. Jag tog det lugnt eftersom jag gymmade igår. När vi kom hem så slängde jag i mig två ägg, nu ska jag duscha fixa lite med boken, äta lunch och sedan åka till jobbet.

Just det jag måste fixa en matlåda med! Känner ni att julen snart är här? Det gör inte riktigt jag än.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s