Mod att bestiga berg

Jag hann inte med bloggen igår. Förlåt!

Chefen ringde nämligen och bad mig jobba två timmar inne i stan. Kollegan där var nämligen sjuk. Så jag jobbade en stund på morgonen där, sen gick jag hem och åt lunch, tog ut Micky och gick till Tornby för att jobba där. Jag räknade ut att jag gick i ca två timmar och jobbade i åtta. Så jag kände mig riktigt duktig när jag kom hem sen.

Idag har jag tränat och varit hemma. Bara tagit det lugnt. Det är nämligen den sista lugna dagen innan julafton som jag har. Sen är det full rulle! Jag hoppas verkligen att jag kommer ha energi till att gymma också.

Just nu så sitter jag och skriver ut min bok för första gången! Jag har fortfarande inte skrivit klart slutet, men jag kände att jag vill läsa igenom den för att komma igång igen. Jag vet att jag är i behov utav en massa namn. Det är en hel del kvar att jobba med, men snart är grunden klar!

Det är tydligen inte meningen att jag ska jobba med hela boken. Skrivaren ville bara skriva ut de 50 första sidorna. Sen slutade all färg att fungera. Aja, jag har 50 sidor att börja med i alla fall.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s