Det kommer alltid en ny himmel

Hej alla glada!

Nu på morgonen så har jag mest tagit det lugnt. Jag gjorde en magövning, åt frukost och kollade på Youtube.

Jag ska nu ut med Micky, sen gå till jobbet. Det är riktigt halt ute så jag vågar helt ärligt inte cykla. Jag jobbar några timmar i tornby idag, och jag ska försöka hinna med att shoppa en topp på lunchen. Eller om jag får ta det efter jobbet?

När jag slutat så kommer Anton att hämta mig, sen blir det en snabbdusch innan vi ska åka på julbord. Det är därför som jag skulle vilja ha en snygg topp. Jag kollade nämligen i min garderob och insåg att det som finns där är kläder jag kan ha på jobbet. De senaste åren har jag tänkt praktiskt, vad kan jag jobba i, när jag har shoppat. Så ska jag vara ärlig är min garderob lite tråkig just nu, men det ska jag ändra på!

Ha en underbar dag! ❤Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s