Sätt mig i brand!

God morgon härliga lördag!

Idag så ser jag fram emot att gå till jobbet extra mycket. Jag förväntar mig att det kommer att vara full rulle. Fler och fler köper julklappar nu, men jag har inte riktigt fattat att det snart är jul. Några klappar ligger och väntar på att slås in här hemma, men jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ge Anton. Jag vet verkligen inte. Jag vill komma på något riktigt bra som jag har pengar till. Har ni något förlag?

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s