I morgon kommer något underbart att hända!

Jag hade en jättebra dag igår. Vi åkte till gymmet, jag hade PT-timme och Anton fotade mig. Nu har jag bara en gång kvar! Så jag ska skriva ett inlägg om det.

Eftersom jag verkligen tränar när bilderna tas, så ser jag inte snygg ut. Jag har dubbelhaka och konstiga miner, men jag ville ha det så. Jag ville att bilderna skulle se äkta ut. Inte att jag gick till gymmet för att ta bilder, utan att jag verkligen tränade när bilderna togs.

Och jag har ingen aning om hur man fixar till bilder så att man ser brun eller smal ut. Mina bilder kommer som de är från kameran.

Nu så ska jag börja så chili! Sen så ska jag ta tag i en julkalender stafett som jag är med i, och sen så ska jag gå till jobbet. Eftersom det är andra december idag så har jag skrapat första luckan på min adventskalender.

dsc_0578

Ha en underbar fredag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s