Den trettionde november!

Hej underbara onsdag!

Den här veckan har varit full med små vardagsmirakel. Micky har ju ont, och jag var lite frustrerad i måndags. Efter att jag bokat in veterinären så blev jag frustrerad över ekonomin, men Anton pratade mig ur det.

Jag tänkte beställa en julklapp åt mig själv, men jag ville ringa företaget och byta ut en grej till en annan, men jag sa till mig själv att det var bättre att göra det när jag var på bra humör igen. Så jag gjorde det efter att Anton fick mig på den positiva banan igen.

Vilket resulterade i att beställningen blev billigare än planerat! Så jag sparade 200 kronor. Vilket gjorde mig riktigt glad.

Sen hos veterinären. Jag förväntade mig att det skulle rinna iväg till 1000 kronor, precis vad mina fonder har stigit den senaste tiden. Så jag tog ut dem för att kunna hjälpa Micky. När vi väl varit där så blev kostnaden 650 kronor. Så jag sparade 450!

Halkan gick också bra. Jag lärde mig att det inte var så obehagligt som jag förväntade mig. Efter krocken så har jag blivit mesig, men det var riktigt okej. Och han som jag kör med sa att det är snart dags att boka uppkörning.

När jag kom hem så somnade jag bredvid Micky i soffan, och när jag vaknade så åkte vi till djuraffären. Micky har aldrig varit i en affär innan så han var i sjunde himmelen med allt godis. Vi letade efter en sele, på första stället så hade de en billigare, som inte satt bra, en dyrare som inte heller satt bra. Jag hade gärna köpt den dyra om den inte hade skavt i armhålorna på honom. Så vi åkte till nästa ställe. Där hittade vi en sele som både satt bra och låg emellan de andra två i pris. Husse köpte den som en tidig julklapp till honom. Så nu får hans nacke vila när vi är ute på promenaderna.

Och idag så är det sista dagen med NaNoWrMo och jag har inte orkat stressa eller tvinga mig att skriva ifatt. Så jag har 10 414 ord kvar. Jag tänkte skriva 414 ord nu på morgonen så att jag kommer tvåa, men jag har inte haft tid de senaste dagarna och när jag känner mig för pressad så blir det inte kul längre. Skrivandet ska vara kul, inte en plåga. Jag vill göra om det igen och igen. Så jag är nöjd med en andraplats på mitt första försök med NaNoWrMo. Första utkastet på boken är snart klart, sen så ska jag gå igenom det och skicka det till Rebecka. Jag hoppas på att jag hinner med det under december, så att jag kan fokusera på teorin efter det. En sak i taget.

Hoppas att ni får en underbar onsdag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s