Be så ska du få : Lär dig att förverkliga dina drömmar

God morgon alla glada!

Idag är ingen vanlig dag, för idag ska jag köra halkan! Just nu så är jag för trött för att vara nervös. Jag ska strax ut med Micky, sen gå till affären och köpa mellanmål. Så att jag överlever dagen.

Innan jag ska till körskolan så ska jag dock till veterinären med Micky. Han har ont i öronen, igen, och den är gången verkar inte rengöring hemma hjälpa. Så jag ringde i går och bokade in en tid. Så om en timme åker vi!

Jag hade faktiskt fixat en bild till inlägget, men just nu vill det inte fungera. Och jag ska borsta tänderna så ha en underbar dag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s