Den tjugoåttonde november!

God morgon alla underbara. Jag sitter här och inser att både NaNoWrMo och boken går mot sitt slut. Jag tror inte att jag hinner med att skriva 50 000 ord den här månaden. Jag har nämligen halkan imorgon och sen på onsdag så jobbar jag och på kvällen så är det sista meditationskursen för den här terminen.

Så idag ska jag skriva enbart för att det är kul. Det är 10 743 ord kvar, har jag tur så kanske jag skulle hinna med 2000 ord innan jobbet på onsdag. Och kanske 2000 ord innan halkan, men 6743 ord idag? Jag är tveksam, men mirakel kan kanske ske.

Även om jag inte klarar detta så är jag nöjd ändå. Jag har skrivit massor den här månaden! Jag hade ju skrivit en del innan november utmaningen började, så om ca 3000 ord är min bok uppe i målet, men jag vill inte fuska. Jag skulle kunna, men jag väljer att inte göra det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s