Den tjugosjunde november!

Och det är idag fyra dagar kvar för alla NaNoWrMo författare! Jag har en hel del kvar, men det känns som om jag skulle kunna klara detta. Förlåt om det blir mycket snack om detta just nu, men det är lite min poäng med bloggen. Mitt skrivande.

Jag har skrivit 2 508 ord ön så länge idag. Målet är 5 000, så helften är avklarat! Dock så behöver jag en paus just nu, så jag ska gå en promenad med Micky, sen ska vi iväg på julmarknad. Det är ju faktiskt första advent! Det känns att detta kommer att bli en riktigt rolig dag! ❤Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s