Girl in the Picture

God morgon!

Klockan är snart sju och jag ska strax ut med Micky innan jag ska fixa frukost. Idag så är det sex dagar kvar på NaNoWrMo. Och jag kan tänka mig att det har varit det som har stressat mig, men allting löser sig!

Idag är en stor REA dag i en hel del butiker. Så efter jobbet tänkte jag försöka hitta en bra kamera så att jag kan börja vlogga. Som ni vet har jag länge funderat på att göra det, och nu när bloggen växer så tänkte jag ta tag i det. Jag har spelat in en del på mobilen, men är inte riktigt nöjd med resultatet. Ljudet är så brusigt.

Jag tänkte att jag skulle lägga upp vloggarna på söndagar, och att jag ska lägga upp en i veckan.

Så varför vill jag då göra detta? Jo för att utveckla både mig själv och bloggen. Vad vill du veta om mig? Vad för vloggar vill du att jag gör?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s