Den tjugotredje november

Med idag så är det 8 dagar kvar utav NaNoWrMo! Och jag har 14998 ord kvar att skriva. Och idag så har jag ingenting annat att göra, eller ja, plantera om lite blommor skulle ju inte skada när jag behöver ta en paus.

Så jag ska vara hemma och skriva hela dagen. Förutom promenaderna med Micky så ska jag inte lämna lägenheten.

Igår så kände jag mig riktigt less. Jag fokuserade lite väl mycket på det som jag vill ha = det som jag inte har. Vilket gjorde mig frustrerad och rädd.

Så idag bestämde jag mig för att fokusera på det som jag har. Jag har massor med underbara hibiskusar. Jag har massor med chili frön. Jag har en solsäng till balkongen. Jag har ett jobb där jag är fast anställd. Jag har en underbar pojkvän. Jag har en underbar hund. Jag har underbara föräldrar. Jag har en stor familj. Jag har ett hem med Anton. Jag har en blogg. Jag har mitt skrivande. Jag har min skrivare, så att jag kan skriva ut mitt bokmanus och skicka in det. Vi har mat. Jag har kläder som håller mig varm. Jag har skor att gå i. Jag har böcker. Jag har idéer. Jag har drömmar. Jag har mål. Jag har möjligheter. Jag har massor med pyssel.

Ibland är det lättare att lägga om fokus. Jag vet vad jag vill ha, men det är lätt att glömma vad jag har. Och nu, nu har jag massor med tid över till att skriva!

dsc_0227

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s