Den tjugoandra november!

Det blev lite färre ord idag, men jag löste ett problem (som jag själv hade skapat) i alla fall.

Jag har även övningskört, städat och vattnat en del hibbar. Jag har en hel del träningsvärk från gymmet igår. Fast att vi egentligen bara provade på nya övningar. Och i övermorgon så ska jag dit igen.

Imorgon så är tanken, skriva, skriva, skriva. Och kolla på nya byxor. Just nu så känns det inte som att detta kommer att bli en trilogi, fast att det var tanken från början, men jag får se vart orden för mig.

Imorgon startar en ny dag med nya möjligheter, se till att livet leker!

DSC_0060


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s