Den tjugonde november

Det kanske inte är jättemånga som sätter klockan på 06.00 en söndag, men jag kom inte upp ur sängen då. Den blev tvungen att ringa var tionde minut i en timme innan jag lyckades ta mig upp ur sängen och in i duschen.

Med frukosten i magen så satte jag mig och skrev. Så nu har jag bara 828 ord kvar att skriva ikväll, men först så ska jag jobba. Och eventuellt övningsköra.

Idag är sista dagen på denna NaNoWrMo vecka och det är bara 10 dagar kvar. De fyra kommande dagarna är jag ledig och jag hoppas på att skrivlusten håller i sig. Det är inte jätte mycket kvar utav denna utmaning, men jag tror fortfarande att slutet på boken kommer att vara kvar att skriva när jag nått 50 000 ord. Åh jag längtar tills Rebecka får läsa, jag är riktigt nyfiken på vad hon kommer att tycka om boken.

Fånga dagen idag också!

wp-1454010669934.jpeg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s