Den sextonde november

Det gick inte jättebra igår, jag skrev bara 800 ord ungefär, men jag kom iväg till gymmet. Jag körde ett lugnt pass och jag övningskörde på kvällen. Första gången som jag körde i mörker. Det gick bra. Fast jag är fortfarande nervös, och väldigt försiktig.

så eftersom jag skrev så lite igår, behöver jag skriva mer idag, men vad gör jag just nu? Jo, jag målar naglarna. Ja, jag vet. Fast jag har bara två färger kvar. Bild kommer upp på Instagram sen, för er som har missat mig där så heter jag Sofffieplopp.

Nu ska jag måla klart naglarna och sedan fortsätta att skriva. Jag har faktiskt skrivit 188 ord idag. Ett steg framåt i alla fall.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s