Den femtonde november!

Hej alla glada!

Jag satte mig vid datorn igår kväll och skrev 2 529 ord. Jag fick verkligen tvinga mig att skriva, men oj så bra det kändes när jag blev klar! Nu är boken uppe i 31 243 ord! 120 sidor med dubbelt radavstånd.

Så nu ska jag sätta mig och skriva några rader till. Och sedan ska jag försöka ta tag i min lata sida och gå till gymmet. Jag är tillräckligt frisk för att börja träna lite försiktigt igen. Jag vet att jag vill komma igång igen.

För övrigt så vet jag inte alls vad som händer idag. Jag får helt enkelt se till att fånga dagen.

Jag saknar fortfarande min kamera. Så stå ut med bristen på bilder. Det kommer!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s