Väggen

Det är så underbart att jobba hemifrån, för då kan man tvätta dubbla tider på dagen. Eftersom alla andra är på jobbet så finns det mycket lediga tider just nu.

Jag har inte riktigt tagit tag i skrivandet än, eftersom jag springer upp och ner till tvättstugan hela tiden. Jag ska strax ner igen. En författares glamorösa liv, tvätt och antalet skrivna meningar. Jag ska ta tag i boken efter att jag har ätit lunch, men nu så ska jag ner till tvättstugan igen!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s