Mina fingrar glöder!

Snart i alla fall. Jag har just skrivit 2651 ord. Lite mer än dagens mål. Först så tog det emot att skriva, men sen lossnade det och orden flödade fram. Och jag börjar bli riktigt nyfiken. Huvudpersonen överraskade mig idag, inte alls som jag hade planerat, men det blev bra.

Det var för övrigt riktigt härligt att träffa pappa, farfar och mina småbröder. Algot och jag skar en pumpa, Otto spelade pokémon och farfar, pappa och Anton drack kaffe. Det kan hända att jag åt lite kaka också.

Jag glömde dock min kamera. Och jag som tänkte ta lite nya bilder till bloggen nu när jag nästan är frisk. Typiskt. Jag hoppas dock på att jag lyckas få den inom en snar framtid. Helst imorgon.

Nu så ska jag äta dipp och gurka när jag ser på Babel! God natt på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s