Den tolfte november

Hej på er!

Förlåt för att jag inte hann blogga igår. Jag skrev innan jag åkte iväg till jobbet. Jag trodde att jag skulle kunna ha energi över när jag kom hem, men jag var inte tillräckligt frisk för det. Jag somnade på soffan till och med.

När jag kom hem så hade Anton lagat tacos, så underbar han är! Jag var helt slut i benen, man vänjer snabbt av sig med att stå och gå när man är ledig mycket. Så att komma hem till en middag var underbart!

Idag så är planen att skriva. Minst 3000 ord. Så jag behöver kickstarta energin, hitta disciplinen och börja skriva!

dsc_0202

Frusen frukosttårta, kanske mer än sommarfrukost än en vinterfrukost.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s