Den tionde november

Det gick så där på körlektionen idag, jag var ganska nervös. Kunde inte riktigt slappna av. Dock så fick jag boka in halkan! Så något rätt gjorde jag väl.

Efter det så gick jag till jobbet och skrev ut mitt schema igen, det hade tillkommit några tider. När jag kom hem så fick jag reda på att Markus, hans tjej och hennes barn skulle komma över på middag. Så det blev storstädning. Vilket är riktigt skönt nu efteråt. Anton läker ju fortfarande efter operationen och jag har varit sjuk ett tag, så det behövdes verkligen.

Jag hade dock tänkt att jag skulle hinna med att både måla naglarna och skriva 3000 ord. För att jag vill ta igen det som jag inte kunde skriva när jag var sjuk. Jag hann dock skriva 2061 ord och nästan måla klart naglarna. Inte helt fy skam.

Nu så ska jag dock krypa ner i sängen och sova. Jag tänkte gå upp tidigt och skriva innan jobbet imorgon, men innan jag kryper ner i sängen så ska jag plocka in en diskmaskin.

dsc_0175


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s