Den nionde november!

Och två månader kvar tills min födelsedag ifall att någon undrar. Idag så har jag varit på körskolan, bokade in en körlektion imorgon så att vi kan se vad jag har kvar att göra. Och eventuellt boka in halkan.

Jag vaknade ganska sent så jag gjorde inte speciellt mycket innan det, efter, inte mycket då heller. Jag läste ut Midvinterblod, tyckte att slutet kunde ha varit lite annorlunda, men jag gillade faktiskt boken. Fast att det är en deckare. Eller så har jag bara börjat bli mer vuxen och ändrar min lässmak?

Hur som helst så blev mina 2000 ord per dag idag faktiskt skrivna. Efter ett möte hos min hyresvärd där vi pratade om hållbarhet. Jag tog upp frågan om solceller på taken för bättre el. Så vi får väl se om det händer något på den fronten. Förstå om en tredjedel utav alla tak i Linköping skulle ha solceller. Vad mycket bra el vi skulle få! Och sedan går det ju självklart att utöka.

Men nog om sånt, nu ska jag sova så att jag kan köra på all snö imorgon. För det kommer mer snö i natt hoppas jag!

dsc_0167


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s