Snöfall, mirakel och frusna hjärtan

Nu sitter jag här vid datorn med en kopp te. Det är lite svårt att avgöra om det snöar eller regnar ute. När jag var på jobbet så kändes det som om en förkylning hoppade på mig, min hals gör ont och jag snorar. Därför dricker jag nu te med ingefära, citron och honung i. Jag vill bli frisk tills på måndag, eftersom jag har en PT-timme då.

När november började så gick jag in i ett trist humör, förmodligen därför som jag drog till mig förkylningen. Jag ska ta hand om mig och vara på bättre humör. Vilket börjar med att jag skriver resterande ord för dagens mål. Innan vi ska gå på bio!

wp-1453324855943.jpeg

Vi längtar efter snö!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s