Den femte november

Förlåt för att jag har varit så dålig på att blogga. November börjar precis bli kul. Motivationen till att skriva fortsätter. Och idag så ska vi kämpa för att skriva dubbelt så mycket som vi har gjort de andra dagarna. Alltså 4482 ord är dagens mål för mig.

Jag tänkte att jag skulle försöka skriva 3000 innan jobbet och resterande efteråt. Jag och Anton pratade om att vi skulle gå på bio när jag har lyckats. Så det är bäst att jag sätter igång nu! Önska mig lycka till.

DSC_0065

Bilden som beskriver min bok.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s