I min pappas fickor

dsc_0148

Detta är en utav böckerna som jag fick med mig hem från #skriv2016 och jag rekommenderar den varmt! Den väcker känslor, tröstar och jag vet att den kommer att bo i min bokhylla. Jag kommer att ta fram den när jag behöver släppa ut lite känslor, eller när jag söker tröst.

Döden är någonting som finns runt omkring oss och jag har ofta ställt frågan ”Varför?”. Jag vill frysa tiden och bevara alla mina nära och kär här i livet. Jag vill inte att tiden ska föra dem vidare, vem vill det?

Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är, vart jag mig i världen vänder står min lycka i Guds händer, lyckan kommer lyckan går, Gud förbliver fader vår. – Denna bön läste min farmor med mig när jag växte upp. Tiden går fort och snart är det ett år sedan som hon klev över till andevärlden. Den 8e januari, men jag hör henne fortfarande skratta så fort som jag hittar på någonting tokigt. Minnena lever för alltid med mig. ❤

Ni hittar boken här


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s