Världen efter

Jag har funderat lite på det här med att donera pengar till nanowrimo. Jag har nämligen fyra sparkonton sedan tre månader tillbaka och ett utav dem är för välgörenhet.

Jag sätter in 1% utav min lön varje månad i varje sparkonto. Ett för välgörenhet, jag tänkte miljön. Ett för vardagslyx, jag funderar på lektör läsning utav mitt manus. Ett för större inköp, just nu körkort. Och ett för hus/bröllop, vilket som kommer först.

Och eftersom jag tänkte att mitt välgörenhetssparande skulle gå till miljön så känns det fel att lägga det på nanowrimo just nu. Jag är jättetacksam för de som skänker pengar dit och för att jag har kunnat skriva upp mig, men miljön är också viktig. Om miljön pajar så har vi ingen möjlighet att skriva under nanowrimo i framtiden. Därför kommer jag att fortsätta spara tills jag och Anton kan göra något för miljön (han pluggar till miljövetare).

Lite djupa tankar ur en morgontrött hjärna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s