Ångra inget : 7 steg till livet du drömmer om

Igår så skrev jag upp mig på nanowrimo .

Har jag nu tagit steg 1 och gått på skriv2016 så får jag väl ta steg 2 direkt och skriva upp mig på att min bok ska vara klar den 30e november. 1667 ord om dagen, dock 2174 ord för mig då jag jobbar vissa dagar.

Det var en tjej som skrev att hon satt ca 2 timmar om dagen och klarade detta, så då borde jag klara av det också. Eftersom jag är ledig ca 5 dagar i veckan. Två dagar utav dem ska jag ta ut semester tänkte jag.

Jag har ju skrivit ca 109 handskrivna sidor på min bok, alla dessa ska renskrivas och det ska bli fler. Dock så börjar jag fundera på om jag verkligen hinner med om jag skriver för hand först? Vi får se hur det blir. Håll tummarna för mig!

Vill du bli min vän på sidan så heter jag Sofffieplopp där också 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s