Sex heta röda koppar med starkt svart kaffe

Inte riktigt så mycket kaffe för min del, men kanske för Anton? Jag fick i alla fall lära mig nu i helgen att levande ljus och kaffe var rätt start på morgonen. Så nu är det flera värmeljus som lyser här i vardagsrummet.

Planen idag är att fixa en del med boken. Cykla in till stan och hämta mitt schema samt Mickys medicin. Räkningarna är redan betalade. Jag ska försöka spara pengar till körkortet, vi får planera vad vi ska äta. Och jag ska börja planera julklapparna. Jag har en liiiiten plan.

dsc_0567

Jag var livrädd när den här bilden togs!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s