#skriv2016 dag 1

Jag hann ju inte med att blogga så mycket, hjärnan hade en hel del att ta in. Och jag känner det idag, jag är jätte trött. Trött, men full med energi, idéer och nya mål.

Jag har fått massor med olika tips, bland annat ”Lär dig dikter utantill, ifall att det skiter sig” Martin Schibbye var riktigt duktig på att prata. Jag har inte varit intresserad utav hans bok innan, men nu så skulle jag gärna ha den i bokhyllan. Även om jag inte läser den så hjälper den att hjälpa andra om jag köper den. Och en dag så kanske jag är tillräckligt modig att öppna den. ”Det är viktigt att få sin röst hörd” var också ett uttryck som han förklarade vikten utav.

Vi fick mingla lite och lära känna olika typer utav människor. Det tyckte jag att vi gjorde under varje rast och kvällarna på hotellet också. Jag tror att jag drog till mig precis de personer som jag behövde träffa.

Anders Fager pratade om vikten att göra research, så nu ska jag ut och träffa folk som kan berätta grejer för mig. Så nu ska jag leta personer som jag kan fråga ut om en del viktiga saker. Skaffa nya kontakter. Jag har ju redan gjort studiebesök, så nu ska jag prova själv.

Anders lärde mig även att skriva om starka känslor. Hur känns känslan i min kropp? Kan jag få ner det i en mening utan att avslöja för mycket, eller flytta upp hjärtat i halsgropen? Hjärtat sitter där det sitter. Och vad är vikten utav att skriva på sina karaktärers sida? Mycket lärorikt!

Sen fick vi lyssna om att bli utgiven i USA, jag är verkligen inte där än och jag har ingen aning om det är någonting som jag vill? Framtiden avslöjar.

Dag 1 avslutades med Sara Lövestam hon var så spännande och rolig att lyssna på! Jag glömde till och med att föra anteckningar! Så jag kan tyvärr inte dela med mig utav hennes vishet, men på söndagen blev jag misstagen för att vara henne. Så jag sträckte lite extra på mig 😉 Riktigt cool och inspirerande människa!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s