Baka med godis

Lite så känns det nu, att vi bakar med godis. Jag har precis kommit upp från frukosten och det är riktigt härligt att prata om böcker och skrivande. Folk är faktiskt intresserade utav vad jag skriver. Och hur jag skriver. Jag har fått svara på frågor som jag vanligtvis inte får. Jag behöver hänga med fler författare det är helt klart!

Jag sov riktigt dåligt inatt, så jag är riktigt trött. Jag vaknade flera gånger och var så exalterad över helgen att konversationerna från gårdagens middag spelades upp om och om igen i mitt huvud. Jag fick bokstavligen säga åt mig själv att sluta tänka och sova istället.

Om ungefär tjugo minuter så ska jag möta upp de andra och vi ska röra oss bort till lokalen. Jag hoppas att dagen kommer att vara så spännande att jag får energi i överflöd. Eller att jag är så övertrött att jag känner mig pigg. Båda kan funka.

Jag ska även få höra vad de tycker om stycket som jag skickade in. Jag är nyfiken på vad de säger om det ovårdade språket.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s