När hundarna kommer

Som ni förstår så kommer denna helg innehålla en del böcker. Detta inlägg är tidsinställt och när jag skriver det så har jag nyligen läst ut ”När hundarna kommer” utav Jessica Schiefauer.

Boken handlar om Ester, Isak och Anton. Den var väldigt lättläst och den väckte många känslor. Många negativa känslor. Jag vill ruska om Ester, skälla ut Isak och ge Anton en stor smäll. För att inte prata om han med ögonen.

Jag har svårt att säga att boken var bra, men den är läsvärd. Behöver du få ut lite ilska under hösten så passa på att läsa denna. Jag blev väldigt tacksam över mitt liv när jag läste denna. Tacksam över de människor som finns i mitt liv.

Boken får tre utav fem!

DSC_0054 DSC_0054 DSC_0054


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s