Mobil blogg 

Hej på er! 

Nu ska jag läsa tills jag somnar, men först tänkte jag berätta lite om dagen. Vi började med en sväng till veterinären för blodprov. 

Nej, det är inte Mickys favorit grej att göra. Han tycker tyvärr att det är ganska obehagligt. Som tur är så går det fort. 

Efter det så shoppa vi loss på maxi. Så nu är kylskåpet fullt. Jag har även tvättat och lagat soppa. Vi har flyttat in TVn till sovrummet för imorgon så opererar Anton sitt tredje diskbråck. Under två års tid, så nu är vi glada över att detta är sista. Vi har bestämt det. 

Så jag är ledig imorgon, han ska inte vara själv första dygnet. Tyvärr så brottas jag också med min fobi. Det har gått bra de två första operationerna så jag antar att denna också gör det. Håll tummarna för Anton imorgon! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s