Får hackspettar huvudvärk?

Jag har känt mig gnällig på sista tiden och jag fick ont i huvudet igår, som sitter kvar idag. Så jag känner mig så där. Dock så jobbar jag bara sju timmar idag. Så jag slutar tidigt!

Jag hoppas verkligen att mitt huvud börjar att må bättre snart.

Idag så är det 14 dagar kvar tills jag åker för att spendera en hel helg med bara skrivandet! Och en liten fest så klart. Jag har den senaste tiden fått höra att jag är ute i god tid, vilket jag inte brukar vara. Jag brukar aldrig planera utan vara mer spontan, men den här resan så har jag planerat nästan allt. Det som är kvar att planera är hur jag tar mig till hotellet. Och vad jag ska hitta på fram tills jag får checka in. Har jag tur så är det bara två timmar som jag behöver sysselsätta mig.

Jag är också riktigt sugen på att ta med mig en bra skräck och se när jag har bäddat ner mig i hotellsängen.

dsc_0001


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s